Prirodni afrodizijaci: Ylang Ylang i Pačuli

Aromaterapija može igrati snažnu ulogu u odnosima - zapravo, neka su eterična ulja toliko dobra u poticanju strastvenih osjećaja da se vjeruje da su afrodizijaci. Za ovo Valentinovo ili za svoju sljedeću posebnu godišnjicu začinite stvari jednim od ovih eteričnih ulja za ljubav i romantiku.

 

Eterična ulja Ylang YlangPačuli smatraju se prirodnim afrodizijacima.
Djeluju umirujuće, ublažavaju osjećaj nervoze, razdražljivosti i tjeskobe, potičući osjećaj opuštenosti i harmonije.
Njihovi senzualni mirisi potiču osjećaj privlačnosti i pomaže u poboljšanju seksualne želje i intimnosti.  
ljubav prirodni afrodizijak

YLANG YLANG

Egzotična cvjetna opojna aroma ylang ylanga ima izrazito opuštajući učinak što ga čini popularnim za romantiku. Smiruje tjeskobu, podržava pozitivno raspoloženje i inspirira romantiku i bliskost dok potiče opuštanje od svakodnevnog stresa. Latice cvijeta ylang ylanga tradicionalno su bile razbacane po krevetima mladenaca.

PAČULI

Zemljani, drvenasti miris eteričnog ulja Pačulija  stvara opuštajuću atmosferu koja potiče sklad. Nudi ravnotežu i smirenje uma, tijela i duha. * Ulje pačulija otvara srce i pojačava osjetila. Zbog svog snažnog mirisa, može biti izrazito  oštro, ali razrijeđeno u nosivim uljima ili pomiješano s drugim eteričnim uljima omogućuje njegovoj eleganciji da zablista i stvori slatki prostor koji će vas uzdignuti i obožavati.

Poput dobrog vina ili dobre veze, smatra se da se poboljšava s godinama. 


LOVE SET - posebna cijena
eterično ulje Pačulija + eterično ulje Ylang Ylang

Opustite svoj užurbani um, potaknite svoja osjetila, povećajte samopouzdanje i stvorite nezaboravne trenutke kroz miris.

akcija eterično ulje set

KUPI ODMAH
Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.