Ojačaj svoj imunitet

Svijet se promijenio. Život se promijenio. Prioriteti su se promijenili.
Naša obitelj i prijatelji, krov nad glavom, dobra hrana i zdravlje, j
ednostavne su stvari u životu koje bismo trebali cijeniti više nego ikada. 

Više nego ikad prije važno je dobro zdravlje. A jak imunološki sustav ključ je dobrog zdravlja. Nekoliko jednostavnih promjena načina života zajedno sa snažnim ljekovitim svojstvima eteričnih ulja mogu vam pomoći ne samo da zaštitite, već i ojačate svoj imunološki sustav posve sami...

imunitet

Koja ulja odabrati?


ČAJEVAC

Poznato je da čisti, pročišćava i pomlađuje kožu, potiče zacjeljivanje i opuštanje, poboljšava i podržava imunološku funkciju te uklanja bakterije, kako na površinama tako i u zraku. Iako je snažnog antibakterijskog i antivirusnog djelovanja, sasvim je sigurno i za primjenu kod male djece.



EUKALIPTUS GLOBULUS

Eterično ulje eukaliptusa sa svojim rashlađujućim i ljekovitim mirisom poznato je po svojim umirujućim, stimulirajućim i antibakterijskih svojstvima. 

Najpoznatije po sposobnosti pročišćivanja dišnih puteva i otvaranju začepljenih nosnica jer djeluje kao sredstvo za iskašljavanje.

 

RUŽMARIN

Koristi se zbog stimulirajućih učinaka na pamćenje i koncentraciji, kod oboljenja dišnih puteva, te za ublaženje bolova u mišićima i poboljšanje cirkulacije. Također je poznato po tome što jača tijelo, uklanja štetne bakterije, poboljšava koncentraciju, smiruje probavne probleme i ublažava bolne mišiće.

PAPRENA METVICA / PEPERMINT

Ovo eterično ulje ugodno hladi kožu, ublažava bolove, stimulira, osnažuje i sprječava rast štetnih bakterija. Često se koristi za ublažavanje tenzijskih glavobolja – inhalacijom ili masažom sljepoočnica (razrijeđeno u baznom ulju). Olakšava smetnje dišnog sustava.



POGLEDAJ PONUDU ETERIČNIH ULJA

Mješavine za difuzor

Izvojili smo za tebe naše favorite mješavina ulja koje možeš sigurno raspršiti u svom difuzoru. Naravno, uvijek možeš samostalno istraživati nove kombinacije!

imunitet 

 

Mnoga eterična ulja imaju antibakterijska, antivirusna, antiseptička, protuupalna i antigljivična svojstva koja pomažu u jačanju imunološkog sustava i borbi protiv infekcija! Zato iskoristi njihove prirodne dobrobiti i ojačaju svoj imunološki sustav na potpuno prirodan način.

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.